MENU

Huisstijl Madeira

0
4547
0
Voor goudsmederij Madeira heb ik een complete huisstijl mogen ontwikkelen. Ik was helemaal vrij, alleen de wens was om de kleur paars toe te passen. Het logo heb ik typografisch gehouden, zodat het ontwerp een zo breed mogelijk publiek aantrekt. Goudsmederij Madeira maakt voornamelijk nieuwe sieraden, maar repareert en vermaakt ook (oude) sieraden.
Read More ›

Hamoen L.M.B.

0
5402
0
Voor landbouwmechanisatiebedrijf Hamoen heb ik inmiddels ook al diverse ontwerpen mogen maken. Waaronder: • Periodieke drieluik folders • Uitnodingen • Diverse advertenties • Roll-up banner • Offertemap • Diverse formulieren
Read More ›

Vroege landbouwmachines

Voor Vroege Landbouwmachines heb ik het ontwerp mogen maken voor de nieuwe website. Daarnaast verzorg ik ook andere grafische ontwerpen zoals; advertenties, autobelettering, foldertjes, uitnodigingen en alle huisstijl items.
Read More ›

Huisstijl PA Prive

0
4287
1
Voor Pa Privé (personal assistent) heb ik het logo en de huisstijl mogen ontwerpen. De huisstijl moest zakelijk zijn, maar mocht wel enigszins opvallen tussen de rest. Tevens moest het ook wel toegankelijk en vriendelijk zijn. Vandaar de ronde gekleurde vormen in het logo. Daarnaast heb ik gekozen voor open en een vriendelijke typografie, die net iets anders is dan anderen. Uiteindelijk is het logo ook doorgevoerd op de nieuwe website.
Read More ›

Weeda Transport Klundert

0
5317
2
Voor Weeda Transport heb ik inmiddels diverse ontwerpen mogen maken. Van kerstkaarten met een specifiek thema, welke gedrukt worden op ice metallic papier tot aan diverse uitingen voor het 25 jarig jubileum en enkele posters. Steeds weer in de unieke kenmerkende stijl die bij dit transport bedrijf past!
Read More ›

Diversen

0
4901
2
Op deze pagina vind je diverse geboortekaartjes, uitnodigingen, cadeaubonnen en meer die ik heb mogen ontwerpen.
Read More ›

Voorsluijs relatiegeschenken

0
4452
0
Voor Voorsluijs Relatiegeschenken heb ik het logo en visitekaartje mogen ontwerpen.
Read More ›

Restyling Garage Stuivenberg

0
4478
0
Voor Garage Stuivenberg heb ik de oude huisstijl mogen restylen in een ontwerp van deze tijd. Hierbij was het belangrijk dat het nieuwe logo nog wel herkenbaar zou zijn. Uiteindelijk is het nieuwe logo verwerkt in de huisstijl, het pand en een reclame bord aan de weg.
Read More ›

ABD-Techniek diversen

Voor ABD-techniek Montfoort heb ik ook al veel werk mogen doen. Zo maak ik bijvoorbeeld elk jaar de kerstkaart, maar ook diverse uitingen voor het 12,5 jarig jubileum, advertenties en de huisstijl items. Tevens houd ik de website www.schuifmaten.nl bij. Ook zijn we nog bezig met een nieuw ontwerp voor de website, welke spoedig online zal staan.
Read More ›